Aranyról mindenkinek szakértőktől.

Dr. Arany

Várható e 2014-ben fordulat az arany piacán?

2013. december 13. - dr arany

Két fő irány prognosztizálható az arany árfolyam lehetséges mozgására a jövőben. A csökkenő tendenciákról sok szó volt az utóbbi hetekben, de vajon el tudnak-e képzelni az emelkedésre is egy forgatókönyvet az elemzők? Schmidt Kálmán az Aranypiac.hu szakértője egy az elemzői fősodortól eltérő, lehetséges prognózist ismertet a 2014-es évre.

 Egy dupla W formájú bázisépítés után, elindulhatna egyfajta hullámzó emelkedés az árfolyam korábbi letörési szintjeiig, amihez azonban feltétlen arra lenne szükség, hogy az 1.180 dolláros támasz ne sérüljön a közeli jövőben. A szakértő ugyanakkor maga is szkeptikus a tekintetben, hogy a jelenlegi rendkívül negatív piaci hangulatban az árfolyam iránya valóban hamarosan megfordulhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://doktorarany.blog.hu/api/trackback/id/tr85717142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása