Aranyról mindenkinek szakértőktől.

Dr. Arany

Az aranybikát ledöfték

2013. június 28. - dr arany

Az aranyár az elmúlt héten átszakított egy döntő fontosságú hosszútávú támaszszintet 1320 dollár környékén, és ezzel egy mély szakadékba zuhant. A mai állás szerint kijelenthető, hogy ez a szakadék az ezredforduló környékén indult emelkedő trend végét jelenti, az arany bikapiacának a temetője. Ezek után nagy a valószínűsége annak, hogy ebben az évtizedben már nem foguk új történelmi rekordokat látni az aranynál.

A technikai elemzés szabályai szerint meg kell állapítani, hogy legutóbb fontos támasz szintek törtek el vékony pálcaként az aranynál az óriási eladói nyomás terhe alatt. Sokan, akik trendkövető módon szálltak be az aranyba, 2010 nyara után érkeztek a piacra. Most az árfolyam az akkori szintek alatt van. Az elmúlt három év vásárlói fejvesztve igyekeznek szabadulni a sárga nemesfémtől, mi sem tükrözi ezt jobban, mint az aranyalapok csökkenő készletállománya. Remény pillanatnyilag csak rövidtávú korrektív fellángolásra van – vélekedik Schmidt Kálmán, az Aranypiac.hu ügyvezető igazgatója.

A bejegyzés trackback címe:

https://doktorarany.blog.hu/api/trackback/id/tr285381756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása